Online marketingstrategie op maat

Landra heeft als doel zijn klanten zo gericht mogelijk te helpen. Dit houdt in dat we voor iedere klant een pakket op maat gaan opstellen die beantwoordt aan de noden van het bedrijf.

  • U kan op ons rekenen voor het uitwerken van een Online Marketing Strategie waarbij we alle relevante kanalen voor u gaan uitzoeken en een voorstel op maat opstellen.
  • Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor het uitwerken van deze strategie. Dit kan gaan van de optimalisatie van bestaande campagnes of websites of de opmaak vanaf nul.

We gaan van start met een persoonlijk gesprek. Om een gerichte marketingstrategie uit te werken dienen we eerst en vooral uw producten en diensten door en door te leren kennen. In dit gesprek zullen we onder meer ook bepalen welke marges haalbaar zijn om de door ons uitgewerkte strategie winstgevend te maken voor uw bedrijf.

Uiteraard gaan we ook kijken waar uw bedrijf momenteel staat, dit op vlak van SEO, SEA maar ook de retour die momenteel uit uw online activiteiten haalt.

Nadat we uw bedrijf grondig onder de loep hebben genomen maken we een eerste offerte op voor het uitwerken van de strategie.

Op basis van de huidige stand van zaken en het intakegesprek gaan we van start met het uitwerken van de strategie. Bij Landra zijn er geen one-size-fits-all oplossingen. We werken een haalbare strategie uit op maat van jouw bedrijf (jouw aanbod en doelstellingen) maar ook in functie van uw budget en wensen.

Uiteraard wordt deze strategie ook aan u voorgelegd. U krijgt een volledige en duidelijke uitleg over ons voorstel zodat u, als bedrijfsleider, kan bepalen of de door ons gekozen manier van aanpak wenselijk is binnen uw bedrijf. Dit voorstel is echter niet bindend. U behoudt steeds het recht om bepaalde zaken aan te passen of toe te voegen. Op basis van uw feedback herwerken we ons voorstel om tot strategie te komen die haalbaar en winstgevend is.

Hierna kan een vrijblijvende offerte worden opgemaakt voor de uitvoering van elk onderdeel.

Wanneer de volledige strategie volledig is uitgewerkt kan u uiteraard ook op Landra rekenen voor de volledige uitwerking hiervan. Stapsgewijs wordt de strategie uitgerold en de nodige stappen ondernomen. Uiteraard wordt u gedurende deze periode steeds op de hoogte gehouden van de acties die wij ondernomen hebben voor uw bedrijf.

Dit kan enerzijds beperkt blijven tot het uitwerken en adviseren rond uw Online marketing strategie maar ook gaan van de opmaak van een website, SEO optimalisatie, opmaak van campagnes of nieuwsbrieven. Deze zaken gebeuren altijd in samenspraak.

Betalen voor diensten terwijl u geen flauw idee heeft of het iets opbrengt? Dit laten we bij landra niet gebeuren. Periodiek ontvangt u van ons statistieken en de nodige data die u het nut van onze diensten bewijzen. Wenst u deze maandelijks, per kwartaal, of per semester? Het kan allemaal, we spreken dit af en u ontvangt van ons alle statistieken.

Een strategie uitwerken is 1 ding, maar dit is en blijft natuurlijk allemaal theorie. Eens we de theorie hebben omgevormd naar de praktijk is het tijd voor opvolging en optimalisatie. Op basis van de resultaten zullen we de nodige zaken gaan bijsturen om uw retour te optimaliseren en zo meewerken aan de winstgevendheid van uw bedrijf.