Het visitekaartje van je bedrijf

Bij Landra is maatwerk absolute topprioriteit. Wanneer je ervoor kiest om de opmaak van je website aan ons over te laten worden alle details samen overlopen, van lay-out tot teksten. Je site wordt volledig opgemaakt volgens de noden van je bedrijf.

Jouw website is jouw website. Je betaalt geen onnodige onderhoudskosten wanneer dit niet nodig is.

Denkt u erover om een (nieuwe) website te laten maken? Zorg er dan voor dat u kiest voor een betrouwbare partner. De opmaak van een website omvat niet alleen wat code maar er dienen met heel factoren rekening gehouden te worden.

  • Vindbaar: Stap 1 bij het maken van een website is om deze zo te ontwerpen dat deze ook gevonden kan worden. Als potentieel geïnteresseerde om te beginnen niet op uw website terecht komen kunnen ze uw bedrijf niet leren kennen. Daarom wordt iedere website die door Landra aangemaakt wordt ook meteen SEO geoptimaliseerd en laten we deze indexeren bij Google en de andere relevante zoekmachines.
  • Relevant: Het doel van een website is niet enkel om bezoekers te laten weten dat uw bedrijf bestaat maar ook om relevantie inhoud te bieden. Wie bent u? Wat kunt u voor hen betekenen? Waarom moet men voor u kiezen? De bedoeling is dat mensen aan de hand van uw website overtuigd worden om voor uw bedrijf te kiezen.
  • In de stijl van uw bedrijf: Wanneer potentiële klanten u leren kennen door middel van uw website is dit ook meteen de eerste indruk die u maakt op deze klanten. Daarom is het belangrijk dat de stijl van de website in overeenkomst is met waar uw bedrijf voor staat en voldoet aan de huisstijl die momenteel gebruikt wordt. Landra maakt voor u een website die het toonbeeld vormt voor uw zaak.
  • Aanpasbaar: Uw bedrijf blijft natuurlijk steeds groeien en veranderen en dient de website dus ook mee te veranderen. Afhankelijk van wat u als klant wenst kunt u zelf wijzigingen aanbrengen aan uw website via een gebruiksvriendelijk CMS maar u kan uiteraard ook steeds op Landra rekenen voor het aanbrengen van wijzigingen.
  • Mobiel toegankelijk: In België zijn gemiddeld 78% van de internetgebruikers mobiel. Daarom is het belangrijk dat uw website ook gebruiksvriendelijk is voor mobiele bezoekers. Landra zorgt dat uw website aanpasbaar is voor alle mobiele toestellen.

Met een website bent u 24/24 en 7/7 vindbaar en bereikbaar.

Informeer klanten over jouw diensten. Laat je (potentiële) klanten weten waarom ze voor jou moeten kiezen.

De website geeft vaak een eerste indruk van uw bedrijf

Al overtuigd of heeft u toch nog vragen?

Wij staan steeds klaar om u verder te informeren over hoe Landra een meerwaarde kan vormen voor uw bedrijf. U kan een vrijblijvende offerte ontvangen voor de aanmaak van een professionele website op basis van uw wensen. Contacteer ons voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan!