Zoekmachine optimalisatie

Seo is de afkorting voor Search Engine Optimization. Simpelweg, de optimalisatie van je website voor de zoekmachines. Landra zorgt ervoor dat je website opgepikt wordt door de meest gebruikte zoekmachines zoals Google maar ook Bing of Yahoo EN dat je website in deze zoekmachines een goede positie behaalt.

Als we een website optimaliseren voor de natuurlijke zoekresultaten gebeurt dit steeds voor trefwoorden die een meerwaarde vormen voor jouw bedrijf.

Verschillende technieken voor SEO

Om je website Seo te optimaliseren zijn er verschillende acties die ondernomen kunnen worden.

Inhoudelijke optimalisatie

We beginnen steeds met een trefwoorden analyse. Hierbij gaan we nakijken op welke trefwoorden uw bedrijf zeker en vast teruggevonden zou moeten worden. Met deze trefwoorden gaan we vervolgens aan de slag om copywriting te voorzien die specifiek gericht worden op deze trefwoorden.

Opdat een zoekmachine jouw website als relevant zal aanzien voor een bepaald trefwoord of onderwerp dient dit natuurlijk eerst en vooral vermeld te worden op de website maar dient de inhoud ook een meerwaarde te vormen.

Landra voorziet zowel het trefwoorden onderzoek als het schrijven van de teksten om een optimale relevantie te garanderen. Teksten worden uiteraard volledig in lijn van uw bedrijf geschreven alsook zal de inhoud in samenspraak met u bepaald worden.

Technische optimalisatie

Naast de inhoud van uw website zijn er ook een aantal technische aspecten die de ranking van uw website aanzienlijk kunnen verbeteren. Zoekmachines houden ook steeds rekening met hoe uw website op technisch vlak presteert. Dit kan zowel de laadsnelheid van uw pagina’s omvatten als het vermijden van dubbele content.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat uw website leesbaar is voor de zoekmachines. Zij kunnen tekst wel herkennen maar afbeeldingen of andere verwijzingen kunnen zij jammer genoeg niet lezen. Landra zorgt ervoor dat alle elementen op uw website een bijdrage vormen voor uw posities in de natuurlijke zoekresultaten.

Tot slot laten we uw website indexeren door de voornaamste zoekmachines. Zij zullen uw website scannen, opnemen in hun zoekresultaten en op basis van verschillende criteria uw positie bepalen voor de trefwoorden die zij als relevant aanschouwen.

SEO audit

Weet u niet zeker of uw website momenteel goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines en wenst u graag advies te ontvangen over de stappen die ondernomen kunnen worden om dit te verbeteren? Dan kunt u bij Landra een SEO audit aanvragen waarbij we uw website tot in detail doorlichten en adviesrapport voor u opstellen. De kost voor zo’n audit is eenmalig en een kleine kost voor wat u ervoor terugkrijgt. We doen dit zonder verplichtingen voor de toekomst maar u kan uiteraard op ons rekenen om de pijnpunten efficiënt aan te pakken en uw website te optimaliseren.

Wenst u meer informatie over onze diensten of wil je graag een audit laten uitvoeren op je website. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.