Google-shopping campagnes zetten je producten in de kijker

 

Ben jij de trotse eigenaar van een webshop? Dan is Shopping-campagne jou op het lijf geschreven. In de plaats van te adverteren voor jouw bedrijf ga je met dit type campagne adverteren voor jouw producten.

Je product wordt meteen vertoond op de zoekpagina van de Google zoekmachine wanneer men specifiek op zoek is om jouw type product te kopen.

Hoe promoten wij jouw webshop?

 

Een Google-shopping campagne wordt gemaakt door in het Google Merchant center alle producten in te geven die jij verkoopt op je website. We geven alle productspecificaties op en linken dit account later aan jouw AdWords-campagne. Wanneer men in Google zoekt naar een product dat jij aanbiedt in je webshop verschijnt dit product rechts naast of bovenaan de zoekresultaten op een prominente plaats op de pagina met alle nodige gegevens om bezoekers aan te trekken.

Optimalisatie van uw webshop

Vaak gaat de opmaak van een Shopping campagne gepaard met de optimalisatie van uw website. Het namelijk zeer belangrijk dat alle producten voorzien worden van unieke beschrijvingen en titels en dat alle informatie correct is. Daarom kunnen wij niet alleen instaan voor de opmaak en optimalisatie van uw shopping campagne maar ook voor het optimaliseren van uw webshop indien u dat wenst. Wanneer u er toch voor verkiest dit door uw huidige webdesigner te laten doen kunnen wij steeds een adviesrapport opmaken voor de uit te voeren verbeteringswerken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wenst u meer informatie over hoe een Google Shopping campagne een meerwaarde kan vormen voor jouw webshop. Contacteer Landra dan vrijblijvend voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!