Google Adwords Search campagne

Adwords Search campagnes zijn een heel directe manier om je bedrijfsdoelen op een meetbare manier te behalen.

Wil je meer verkeer naar je website aantrekken? Meer leads ontvangen? Of het aantal aankopen verhogen? Dan zijn Adwords search campagnes misschien wel de oplossing waarnaar je zoekt.

Dankzij deze campagnes bereik je je doelgroep wanneer ze actief op zoek zijn naar de producten of diensten van jouw onderneming op de zoekmachines van Google.

Waarom voor deze campagne kiezen?

Zichtbaarheid:
Dankzij een search campagne krijgt je website onmiddellijk extra zichtbaarheid voor een direct resultaat.

Gerichtheid:
Richt je op je doelpubliek wanneer ze actief op zoek zijn naar je product of diensten.

Meetbaarheid:
De resultaten zijn bijna onmiddellijk te meten. Vertoningen, bezoekers, conversies, ROI. Betrouwbare cijfers zorgen voor een vlotte opvolging.

Betaalbaarheid:
Een campagne kan steeds opgemaakt worden op maat van je eigen budget. Je geeft dus nooit meer uit dan wat je zelf kan vrijmaken.

Hoe werkt het?

Search campagnes zijn een soort online veiling waarbij geboden kan worden op trefwoorden. Wanneer je op deze zoektermen biedt dan kan je advertentie vertoond worden binnen de betalende zoekresultaten van Google. De positie van je advertentie is onder andere afhankelijk van je bod, je budget, de relevantie van het trefwoord, en de biedingen van de concurrenten.
Je betaalt enkel wanneer effectief op je advertentie wordt geklikt. Wanneer op je advertentie wordt geklikt, wordt de bezoeker doorgestuurd naar je website. Je betaalt dus alleen voor de bezoekers die je aantrekt.

Contacteer onze specialisten

Bij Landra lopen heel wat specialisten rond met jaren ervaring in het opmaken en beheren van search campagnes. Ben je op zoek naar advies? Of wil je je eigen campagne laten beheren door een expert? Neem dan gerust even contact op met ons!