Search campagnes

Wees aanwezig wanneer klanten op zoek gaan naar jouw diensten. Met een zoekcampagne wordt een advertentie voor jouw website getriggerd bij het ingeven van zoekwoorden gerelateerd aan jouw bedrijfsactiviteit.

Display Campagnes

Laat potentiële klanten kennis maken met jouw bedrijf en wat u te bieden heeft.  Met een display campagne targeten we mensen die overeenkomen met de doelgroep van jouw bedrijf of info zoeken gerelateerd aan jouw bedrijf.

Shopping-campagnes

Promoot de artikelen uit je webshop op zoekpagina van de Google zoekmachine. Wanneer gebruikers op zoek zijn om jouw producten online te kopen krijgen ze een afbeelding, omschrijving en de prijs vanop jouw webshop.

Remarketing

Met een remarketing campagne geef je een herinnering aan eerdere bezoekers van je website. Zo kan je bijvoorbeeld bezoekers die je website hebben verlaten zonder iets kopen terug naar jouw website brengen.

Call-only campagnes

Is jouw doel om zoveel mogelijk klanten jou telefonisch te laten contacteren? Dan zijn de call-only advertenties perfect voor jouw bedrijf. Met deze advertenties kunnen gebruikers rechtstreeks met hun telefoon vanuit de advertentie naar jouw bedrijf bellen.

Adverteren op Bing

Na Google met een marktaandeel van 89,33% is Bing met 7,29% de 2e grootste zoekmachine in ons land. Daarom is een campagne op Bing zeker en vast een interessante keuze. Contacteer ons voor de mogelijkheden.