Leer je eigen online marketing beheren.

 

Vooraleer een opleiding kan van start gaan is het nodig om te kijken wat u behoeftes zijn. We moeten kijken wat u wenst te bereiken met de opleiding. Een opleiding kan zijn om zelf uw website SEO te optimaliseren of om zelf uw AdWordscampagne te starten te beheren. Maar elke opleiding bij ons is steeds op maat.

 

De SEO van je website up-to-date houden?

SEO-opleidingen bestaan erin om u de laatste basisprincipes van SEO-optimalisatie voor uw website of webshop te verduidelijken om ervoor te zorgen dat u het beheer ervan niet moet uitbesteden maar in eigen handen kan nemen. Wat je zelf doet doe je namelijk volgens je eigen wensen.

 

AdWordscampagne beheren of aanmaken?

Een AdWords campagne beheren of aanmaken is iets wat je kan leren. Bij Landra hebben wij ervaring met cursussen voorzien voor ondernemers die hun eigen campagne op een professionele manier willen leren beheren zonder hiervoor te moeten afhankelijk zijn van een agentschap dat voor hen het beheer doet. Onze opleidingen kunnen echter verder gaan, we kunnen u ook opleiden om zelf een campagne te starten of campagnes van klanten te beheren. In sommige schoolse opleidingen leren ze de theorie van AdWords maar er is meer dan enkel theorie. Dat is waar wij van pas komen.

 

Referenties

Als referentie in lesgeven kunnen wij rekenen op ervaring in lesgeven aan:

Referentie AdWords opleiding