Gerichte e-mailmarketing

Kies voor Landra om jouw klantenbestand doeltreffend te bereiken!

Wil je jouw klanten op de hoogte brengen van alle nieuwigheden binnen je bedrijf? Wens je je klanten uit te nodigen voor een event? Wil je een promotie van je product in de kijker zetten? Het zijn allemaal zaken waarvoor een aantrekkelijke mail naar jouw klanten heel effectief kunnen zijn.

Wij bespreken samen met jou wat de doelstelling, de doelgroep en de inhoud is en wij doen de rest. In samenspraak stellen we een mailing op, gericht om je doel te bereiken. Na het uitsturen van de mailing ontvang je een duidelijke rapportage over de resultaten van de mailing. Zo weet je precies of jouw doelstelling bereikt is en wat het opgeleverd heeft.

Bovendien geniet je ten volle van de flexibiliteit die wij bij Landra bieden. Wens je maandelijks mails te laten versturen of wil je dit liever eenmalig op tijdstippen die je zelf kiest? De beslissing is voor 100% aan jou. Je betaalt enkel voor diensten die effectief geleverd worden.

Een klantenbestand?

Beschik je zelf over een lijst met contactgegevens van je klanten? Super! Wanneer je ons jouw klantenbestand bezorgt kunnen wij verder om deze mensen zo gericht mogelijk te bereiken. We kunnen er ook voor zorgen dat geïnteresseerde potentiële klanten zich kunnen aanmelden voor jouw nieuwsbrief via de site om dit nog verder uit breiden.

Verder bestaat er ook de mogelijkheid om voor de B2B sector aan een aantrekkelijke prijs een lijst te laten samenstellen van bedrijven die interessant zijn voor jouw activiteit.

 

Heb je interesse om onze mogelijkheden en prijzen verder te ontdekken? Contacteer ons dan vrijblijvend. We overlopen graag met jou alle mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte op.